Nieuwe Driver en Ghost Recon titels vertraagd

Ubisoft heeft zojuist bekendgemaakt dat Driver: San Francisco en Ghost Recon: Future Soldier zijn vertraagd. De titels zullen uit gaan komen in het fiscale jaar 2012, wat verwarrend genoeg begint op 1 april 2011. Beide games zouden eerst uitkomen in de eerste drie maanden van 2011. De reden voor de vertraging is onbekend.

Wel heeft de uitgever gezegd dat HAWX 2 en RUSE onder de verwachtingen presteerden, zonder in details te treden. In de eerste helft van fiscaal 2011 (1 april tot 30 september 2010) heeft het Franse bedrijf een verlies geleden van 89.8 miljoen euro. Dat klinkt slecht, maar het is een verbetering van 34.5% ten opzichte van dezelfde periode het jaar daarvoor. Just Dance voor de Wii schijnt deze verbetering te hebben geholpen, alsmede de digitale catalogus van de uitgever, die het goed heeft gedaan door titels als Scott Pilgrim vs The World.

Ubisoft hoopt op een aantal goede releases voor de rest van dit kalenderjaar. Assassin's Creed: Brotherhood, Just Dance 2, Raving Rabbids Travel in Time, Michael Jackson: The Experience, YourShape: Fitness Evolved, Motion Sports en Fighters Uncaged moeten allemaal goede zaken doen.

Volgens de directeur van Ubisoft zijn de pre-orders van Brotherhood al boven die van Assassin's Creed 2, en zijn de eerste reviews positief. Ubisoft verwacht verkoopopbrengsten van 520 miljoen euro voor het laatste kwartaal van het jaar.