Bejeweled 3 komt 7 december

PopCap heeft vandaag Bejeweled 3 aangekondigd voor de PC. Het vervolg op de populaire puzzelgames zal vanaf 7 december te koop zijn in de winkels en op PopCap.com. Volgens PopCap zal de nieuwe Bejeweled net zo verslavend zijn als zijn voorgangers met een aantal leuke toevoegingen.

In Bejeweled 3 zullen namelijk de al bestaande gamemodes vernieuwd en opgeleukt worden. Er zijn tevens nieuwe gamemodes toegevoegd, waaronder de Zen-mode. In de Zen-mode kan de speler geluiden en ritmes toevoegen aan de game. De quest-mode heeft verder nog 11 minigames gekregen, waardoor het grote aantal op 40 komt. Verder belooft PopCap HD graphics, vloeiende gameplay en kristalhelder geluid.

"De uitdaging in het maken van een nieuwe Bejeweled is om het innovatief en fris te houden zonder de basis, waar miljoenen mensen gek op zijn, uit het oog te verliezen. We zijn dus erg voorzichtig met het aanpassen van het spel, vandaar dat het zo geduurd heeft voor er weer een vervolg kwam.", aldus Jason Kapalka van PopCap.

 http://i.fokzine.net/upload/10/11/101101_192227_bj3.jpg