FOK!kers: Been hoeft niet op te stappen bij Feyenoord

Ondanks de beschamende 10-0 nederlaag tegen PSV afgelopen zondag hoeft Feyenoord-trainer Mario Been niet op te stappen. Dit vind althans een grote meerderheid van de bezoekers aan FOK!sport zo bleek uit de gehouden poll.

Van de 671 uitgebrachte stemmen kozen er 416 (62%) voor dat Been niet op hoeft te stappen, omdat de club hier toch niks mee op zou schieten. het feit dat feyenoord geen nieuwe trainer zou kunnen betalen is voor 132 users (19.7%) reden dat Been mag blijven.

Slechts een minderheid vindt dat Been moet opstappen. 76 users (11,3) is van mening dat de trainer na de vertoning niet kan blijven. 47 users (7%) vindt dat er iets moet gebeuren bij Feyenoord, dus dan maar de trainer eruit.

Ook Boudibou vind dat Been kan blijven: "Been blijft gewoon bij Feyenoord. Hij heeft een afkoopsom, geen trainer zal het significant beter doen (wellicht niet met 10-0 verliezen, dat misschien).. uberhaupt is er geen trainer te vinden die met dit materiaal, met alle sportieve en financiêle perikelen, zonder geld, zonder aankopen en dergelijke aan de slag wil gaan."