W. Janssen: "Feyenoord blijft verhaal apart"

Willem Janssen heeft met enige verbazing gereageerd op de wijze, waarop de Limburgse zender L1 zijn woorden over Feyenoord heeft geïnterpreteerd. De middenvelder van Roda JC zei namelijk dat een vertrek naar de Rotterdammers geen stap hogerop was.

Daarmee doelde Janssen echter op het feit van de huidige situatie in de competitie. Roda JC bezet namelijk de vierde plaats, waar Feyenoord op de vijftiende stek staat. "Het was een dolletje, verkeerd begrepen door de verslaggever," aldus de speler, die hiermee een einde maakte aan de speculatie.

"Op zich zou Feyenoord geen promotie zijn, maar de club is een verhaal apart natuurlijk. Een geweldige club zelfs. Ik zou het verhaal van Beenhakker en Been graag willen aanhoren."


Er gingen ook al geruchten dat Janssen een contract met regerend landskampioen FC Twente getekend zou hebben, maar hier blijkt niets van te kloppen. "Onzin. Ik heb geen idee waar dat vandaan komt. Ik ben nog nergens getekend."

Daarnaast toonde Ajax gisteren belangstelling in de middenvelder van Roda JC. "Drie mooie clubs. Ik heb altijd gezegd dat ik een stap hoger wilde. Het ziet er naar uit dat het mogelijk is. Ik ben benieuwd naar wat deze clubs met mij van plan zijn. De vele interesse is prachtig, maar maakt het ook moeilijk."