Hodgson: "We moeten Torres en Kuyt prijzen"

Liverpool kwam tegen Sunderland niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Toch is coach Roy Hodgson in het bijzonder te spreken over zijn spitsen.

Fernando Torres anticipeerde op een spelhervatting, die door beide partijen verschillend werd geïnterpreteerd. Uiteindelijk wist Dirk Kuyt een controversieel doelpunt te scoren. Hodgson vond dat zijn aanvallers dit goed voor elkaar hebben gekregen.

"Door het snelle denken wisten we ietwat gelukkig vroeg op voorsprong te komen. Verder denk ik dat we in de eerste helft niet erg goed speelden. We kregen de gelijkmaker tegen en later kwamen we ook nog op achterstand. We kwamen niet echt lekker op dreef", aldus de Liverpool-coach na afloop van de wedstrijd tegenover de pers.

"Het was een terugspeelbal, een pass naar achteren. Er werd geklaagd dat we de keeper een vrije trap hadden moeten laten nemen vanaf een punt waarop hij die vrije trap wilde nemen. Maar ik moet mijn twee spelers, Torres en Kuyt, prijzen vanwege hun reactie en het doelpunt", zo verwijst Hodgson nog eens naar het discutabele moment.