Jordy van Loon heeft spijt van uitspraken

Jordy van Loon heeft spijt van de uitspraken die hij in het programma 'Doe Maar Normaal' van BNN heeft gedaan. Hij denkt dat zijn eigen carrière daardoor veel schade heeft opgelopen. De inmiddels 17-jarige zanger denkt dat deze uitspraken een oorzaak zijn voor zijn dalende populariteit.

Van Loon, die last heeft van ADHD en bekend werd met de hit 'Verliefdheid is een toverbal' deed ruim een jaar geleden een paar opmerkelijke uitspraken in de uitzending. Zo vertelde hij dat zijn 'ballen al ingedaald waren' en op de vraag of hij wel eens een wip had gemaakt antwoordde hij dat hij 'er nog niet in en uit was geweest en alleen nog maar had gelikt'.

"Het is eeuwig dom en ik heb het zelf gedaan", weet hij te melden. "Ik denk dat mensen door die uitspraken een verkeerd beeld van mij hebben. Het heeft veel stukgemaakt".

Inmiddels heeft Bonnie St. Claire zich over de jonge zanger ontfermd en probeert hij met zijn nieuwe single 'Ik ben Jordy van Loon' nieuw elan aan zijn carrière te geven. Een van de dingen die Bonnie hem probeert mee te geven is hoe hij met de media moet omgaan.