Reina: "We moeten de selectie verbeteren"

Pepe Reina denkt dat Liverpool zonder nieuwe krachten de aansluiting met de top gaat verliezen. De Spaanse doelman van The Reds zag donderdag de Europa League-finale aan zijn neus voorbij gaan. Liverpool werd uitgeschakeld door Atlético Madrid en beëindigt het seizoen daardoor zonder prijzen.

"We hebben niet mee kunnen doen om de Premier League-titel of een andere grote prijs. We moeten dus de selectie proberen te verbeteren om meer aansluiting bij de top te krijgen", aldus de 27-jarige Spanjaard tegenover Sky Sports. "Ik ken de oplossing niet."

"Ik ben niet de manager of degene die gaat over de transfers. Maar we moeten meer winnen en kunnen niet tevreden zijn", laat Reina weten. Liverpool krijgt morgen koploper Chelsea op bezoek. Het is het laatste thuisduel van Reina en zijn ploeg van dit seizoen.

"Daarbij is er qua titels niets om voor te vechten, maar het gaat wel om trots en om het eindigen op een zo hoog mogelijke plaats. Ik wil de laatste twee duels winnen en me dan richten op het winnen van het WK. We hebben daarna alle tijd om ons voor te bereiden op het volgende seizoen."