Aston Villa weer zesde na zege op Hull

Aston Villa heeft woensdag in de Premier League met 2-0 gewonnen bij Hull City. Gabriël Agbonlahor zette de Villains in de dertiende minuut op voorsprong, James Milner bepaalde een half uur na rust de eindstand vanaf de penaltystip.

Door de zege is Aston Villa weer zesde in de Premier League. De ploeg uit Birmingham passeerde Liverpool en heeft nog altijd een kansje om de Champions League te halen. Villa heeft drie wedstrijden voor het einde van de competitie drie punten achterstand op nummer vier Tottenham Hotspur. Die club moet echter nog een duel meer spelen.

Voor Hull City betekent de nederlaag dat degradatie dreigt. De Noord-Engelse ploeg staat achttiende met drie punten minder dan het op de veilige zeventiende plaats bivakkerende West Ham United en zes punten minder dan Wolverhampton Wanderers dat zestiende staat.