Monster Hunter karakters in Metal Gear Solid: Peace Walker

Voor de mensen die het niet kennen: Monster Hunter is een spel uitgegeven door Capcom waarin je een episch avontuur beleeft en je op jacht gaat naar de meest uiteenlopende monsters. Deze kun je ook vangen, zoals in Pokémon.  Iedereen is wel bekend met Metal Gear Solid, want het is één van de succesvolste stealth-games in de geschiedenis en staat bekend om zijn ondoorgrondelijk gedetailleerde achtergrondverhaal.

Nu vraag  je je misschien af wat deze games in hemelsnaam met elkaar kan verbinden. Famitsu-magazine in Japan  laat weten dat Metal Gear Solid-regisseur Hideo Kojima en Ryozo Tsujimoto, de producer van Monster Hunter, samen aan het werk zijn om de werelden van MSG en Monster Hunter te laten versmelten. In Metal Gear Solid: Peace Walker zal Snake zich in de Monster Hunter-wereld wagen met een Felyne aan zijn zijde.

Snake zal zijn eigen skills gebruiken om op monsters te jagen en zal ook gebruik kunnen maken van wapens uit de Monster Hunter-wereld. Verder zal dit deel van Peace Walker net als de rest van de game co-op te spelen zijn. Vreemd klinkt het wel, maar dat neemt niet weg dat het best weleens heel leuk kan worden.