Sneijder: "We hebben de eerste helft gedomineerd"

Wesley Sneijder was woendagavond betrokken bij beide doelpunten van Inter tegen Chelsea. De koploper van de Serie A moet op 16 maart op Stamford Bridge een 2-1 voorsprong verdedigen. Sneijder heeft er een goed gevoel over.

Over de zege in het Stadio Giuseppe Meazza was de Oranje-international zeer te spreken. "Ik denk dat wij het verdienden om te winnen", sprak de middenvelder na afloop van de wedstrijd tegenover Sky Sports. "We hebben de eerste helft gedomineerd. Met een beetje meer geluk scoren we de 2-0 vlak voor rust."

Sneijder weet dat een 2-1 voorsprong goed is, maar nog niet genoeg voor de volgende ronde. "We weten allemaal dat Chelsea een erg sterk team is met sterke individuele spelers dus het is zeker nog niet gedaan."

Een doelpunt in Londen zal het Chelsea erg lastig maken. "We verdedigen een 2-1 overwinning en dat betekent dat de 0-0 moeten spelen, maar als we scoren zal het een moeilijk verhaal worden voor Chelsea. Je kan er veel over zeggen maar het enige wat we moeten doen is daar heen gaan en winnen."