Milan houdt voet bij stuk: "Huntelaar blijft"

Nog altijd is de toekomst van Klaas Jan Huntelaar onzeker. Bij AC Milan komt de Nederlander nauwelijks aan spelen toe en een tijdelijk vertrek uit de modestad ziet Huntelaar naar verluidt wel zitten. De rossoneri willen echter geen afstand doen van The Hunter.

Met verschillende clubs in Europa werd Huntelaar de afgelopen weken in verband gebracht. Zo zou Everton dichtbij een komst van de spits zijn. Huntelaar wil mee naar het WK in Zuid-Afrika en zal daarvoor vaker aan spelen toe moeten komen.

Zijn huidige werkgever Milan houdt vast aan de Nederlandse spits. "Hij blijft en daarmee is ieder gesprek over dit onderwerp zinloos", aldus sportief directeur Ariedo Braida tegenover de Italiaanse media. "Of Arsenal een kandidaat is? Nee. Ik herhaal dat Huntelaar bij Milan blijft."

Het ziet er dus naar uit dat Huntelaar zich in de basis moet zien te knokken bij Milan. Marco Borriello krijgt al weken de voorkeur, waardoor de Nederlander het met invalbeurten moet doen. Afgelopen weekend mocht Huntelaar diep in de tweede helft opdraven in de derby tegen Internazionale.