Trulli zeer te spreken over Lotus

Jarno Trulli, die vanaf 2010 voor Lotus gaat rijden, is erg positief over de moderne faciliteiten in de fabriek in Norfolk. Hij zegt erg verrast te zijn over de mogelijkheiden die het debuterende team hem biedt.

Aan Gazzetta dello Sport laat hij weten: "Het ziet er nieuw en modern uit. Alles is aanwezig, zelfs de mogelijkheid om koolstofvezel te produceren. Daar bovenop hebben we een uitstekende windtunnel, die ik maandag heb bekeken. Voor een nieuw team staan we er beter voor dan ik had verwacht.".

De Italiaan benadrukt wel dat hij niet verwacht dat Lotus dit jaar grote prestaties neer gaat zetten. Hij reed jarenlang bij Toyota, een team met een torenhoog budget. "Lotus is veel kleiner en zou dus efficiënter kunnen werken, maar er bestaat geen twijfel over dat Lotus niet dezelfde potentie als Toyota heeft. We gaan bescheiden dit seizoen tegemoet, in de hoop af en toe een puntje te scoren. Ik wil allereerst dat Lotus serieus genomen wordt. De rest is onderdeel van een drie- tot vijfjarig plan"