Douglas: "Nog niks van Van Marwijk gehoord"

FC Twente ging gisteravond in de eigen Grolsch Veste met 0-1 onderuit tegen Fenerbahçe. Na afloop baalde verdediger Douglas over het missen van de kansen. Ook het Nederlands elftal kwam ter sprake.

Douglas vond dat er maar één ploeg verdiende om te winnen. "Twente was beter, maar we scoorden niet. We hadden veel kansen, onder meer drie ballen op de paal", vertelde hij voor de camera van Novum.

De Turken speelden een behoorlijk eerste deel van de eerste helft. "Boschker was heel goed. Maar toch was Twente de hele wedstrijd beter. Het was leuk om tegen een topspits als Daniel Güiza te spelen. Je moet je steeds concentreren, maar gelukkig heeft hij niet gescoord."

FC Twente moet het tegen Steaua Boekarest stellen zonder de lange Braziliaanse verdediger, omdat hij opnieuw een gele kaart kreeg. Tot grote verrassing van Douglas zelf. "Ik wist niet dat ik geschorst was, maar dat is geen probleem. Er kan een ander spelen."

De roep om de sterke verdediger te naturaliseren tot Nederlander wordt sterker. Douglas zelf heeft echter nog niets vernomen van bondscoach Bert van Marwijk. "Nee, ik heb helemaal niks gehoord", was hij stellig.