[Gerucht] Modern Warfare 2 film op komst

Het nieuws over Call of Duty: Modern Warfare 2 lijkt niet op te houden. Van verkoopaantallen tot reviewcijfers, van positieve ervaringen tot teleurstellingen. Feit blijft dat Modern Warfare 2 een grote impact heeft in een van de grootste businesses in de wereld. Het is dan ook niet vreemd dat er blijkbaar gespeeld wordt met het idee om er een film van te maken. Zeker gezien het spektakel leent de game zich natuurlijk prima voor een over-the-top special effects actiefilm.

Dat Activision vrij serieus met het idee speelt blijkt uit een uitspraak van Kevin McKidd die te lezen is in de NY Post:

quote
I had no idea it would be so huge, and now there are talks of a feature film.


Kevin is de acteur die de stem vertolkt van Captain "Soap" MacTavish in Modern Warfare 2. In eerste instantie zou Gerard Butler al benaderd zijn in verband met zijn Schots accent, maar omdat deze niet beschikbaar was of wilde zijn, was Kevin McKidd gevraagd of hji de taak op zich wilde nemen. Op de vraag of hij Soap ook in de film zou willen spelen gaf hij aan dat hij dat graag zou doen als het script goed is (en natuurlijk als Gerard Butler weer niet beschikbaar is..