Uitslagen Jupiler League speelronde 3

Dit weekend werd in de Jupiler League de derde speelronde afgewerkt. Hieronder vind je alle uitslagen, de vernieuwde stand, de topscorers en het programma voor aankomende week.

BV Veendam is er niet in geslaagd zijn goede reeks met twee overwinningen en elf doelpunten door te zetten. Op bezoek bij Excelsior werd met 2-0 verloren. Direct in de eerste minuut kwam Excelsior al op voorsprong door Janota. Een kwartier voor het eind verdubbelde Nieveld die score.

Go Ahead Eagles is de enige ploeg die tot nu al zijn wedstrijden wist te winnen. Na overwinningen op en werd vandaag degradant De Graafschap met 1-0 verslagen. Van der Biezen zorgde in de tiende minuut voor de enige goal van de wedstrijd.

Fortuna Sittard was de laatste ploeg die nog geen punten had gehaald deze competitie. Vanavond kwam daar verandering in door een 5-1 overwinning op Haarlem. Rychlik opende de score in de zesde minuut voor de Limburgse ploeg. Na een half uur was het opnieuw een speler van Fortuna Sittard die scoorde, deze keer was het echter Vanek die de bal achter zijn eigen doelman werkte. Vlak na rust kreeg Fortuna een penalty die door Voorn benut werd, 2-1. Door een onvervalste hattrick van Traoré in de 79e, 81e en 93e minuut liep de score uiteindelijk op naar 5-1.