Biseswar toch niet naar PSV

Diego Biseswar zou komende zomer misschien richting Eindhoven gaan. Voetbal International meldt dat PSV concrete interesse heeft voor de jonge Feyenoorder. Doordat de talentvolle speler transfervrij is, is hij een hot item op dit moment, ook in het buitenland.

"Een transfer naar PSV is een mogelijkheid", zei Biseswar eerder tegen Sportweek. "Ik houd alle opties open." Bij de regerend landskampioen heeft men een tekort aan buitenspelers. Aangezien Biseswar al het gehele seizoen vrijwel het enige lichtpuntje is bij Feyenoord, lijkt hij de ideale persoon. PSV zou een driejarig contract hebben klaarliggen.

Het struikelblok op dit moment is de zaakwaarnemer van Biseswar. De man eist namelijk minimaal 1,2 miljoen euro voor een transfer. Op dit moment is PSV niet bereid om dit bedrag neer te leggen. Beide partijen zullen binnenkort in onderhandeling gaan.

Update:

Adrie van Kraaij heeft in De Telegraaf inmiddels laten weten dat Diego Biseswar afziet van een mogelijke transfer naar PSV. "We hebben een prettig gesprek met zijn vader en zaakwaarnemer gehad. Een aantal dagen later hebben ze keurig netjes laten weten af te zien van een vervolg. Jammer, want wij denken dat ook Biseswar veel potentie heeft."