McClaren ontevreden

FC Twente schrok gisteren op tijd wakker na de vroege goal van FC Volendam. Het had nog ruimschoots de tijd om de achterstand ongedaan te maken, wat uiteindelijk ook lukte.

Maar ondanks dat de Tukkers twee punten inliepen op koploper AZ, was manager Steve McClaren niet tevreden. "Het was onze slechtse wedstrijd van het seizoen."

Volendam heeft de coach wel weten te imponeren. "Ik heb recent hun wedstrijden tegen PSV en Willem II gezien, waar ze niet alleen indruk op me maakten met hun gedrevenheid en vechtlust, maar ook met goed voetbal."

"Als je weet dat zij ook dusdanig vastberaden tegen ons zullen starten, zul je zelf ook alles moeten geven. De grens werd overschreden tussen confident en overconfident en teveel spelers speelden onder hun niveau."

Aangezien er weer een Europese wedstrijd voor FC Twente aan zit te komen, wil McClaren zijn ploeg beter zien spelen. "We hebben veel moeite gedaan om tot dit niveau te komen, en om dat vast te houden is moeilijk. Dat neemt niet weg dat we beter kunnen en ook zullen moeten, want als we tegen Olympique Marseille zo spelen moeten we ons zorgen maken."