Uitslag Deportivo La Coruña - Feyenoord

Feyenoord is uitgeschakeld in de UEFA Cup. Het ging vandaag in Spanje tegen Deportivo La Coruña pijnlijk onderuit, het werd 3-0.

Deportivo was vanaf het begin oppermachtig. Grote kansen werden er ondanks het grote overwicht echter niet gecreëerd. Na een half uur was het door slecht verdedigen van Feyenoord dat de thuisclub op voorsprong kwam. Wijnaldum redde op de lijn nog een inzet van Mista, maar de bal kwam opnieuw in het strafschopgebied waarna zwak ingrijpen van Bahia leidde tot een doelpunt van Lopo. Feyenoord kwam er in de gehele eerste helft niet aan te pas en werd geen moment gevaarlijk.

Na rust begon Feyenoord een stuk feller kreeg het zowaar zijn eerste kans, maar het schot van Bruins werd gestopt door doelman Aranzubia. Twee minuten later was de Europese droom prompt voorbij. Eerst schoof Hofland ongelukkig een bal na een mislukte aanval in het eigen doel, direct daarna verspeelden de Rotterdammers bij de aftrap meteen de bal en scoorde Guardado de 3-0.

De Spanjaarden namen daarna gas terug en Feyenoord kreeg nog een kans op een eretreffer. Invaller Slory bediende Makaay, maar diens inzet werd gekeerd door Aranzubia.

Deportivo La Coruña – Feyenoord 3-0