Uitslag NEC - Tottenham Hotspur

NEC heeft zojuist het UEFA Cup-duel thuis tegen Tottenham Hotspur met 0-1 verloren.

De Spurs begonnen goed aan het duel. NEC werd met goed positiespel onder druk gezet en al snel was het 0-1. Campbell schoot nog tegen de lat, maar uit de rebound scoorde O'Hara met zijn hoofd de 0-1. NEC kreeg een stuk minder kansen, al moest Gomes wel ingrijpen bij een schot van El Kabir. Na een half uur spelen zochten de Nijmegenaren meer de aanval op maar afstandsschoten van Van Beukering en El Akchaoui gingen naast. Aan de andere kant redde Babos na een schot van O'Hara.

In de tweede helft was NEC niet creatief genoeg om de tegenstander aan het wankelen te krijgen. De Spurs namen wat gas terug, maar bleven voor het meeste gevaar zorgen. Babos hield zijn doel schoon met reddingen op een kopbal van Bent en een schot van wederom O'Hara.

Ondanks dat Mario Been in de slotfase twee extra aanvallers het veld inbracht, bleven echte grote kansen uit. De eindstand was dan ook 0-1.



NEC - Tottenham Hotspur 0-1
14’ O'Hara 0-1

Toeschouwers: 12.000
Scheidsrechter: Muñiz Fernández (Spa)
Gele kaart: Davids (NEC)

Opstellingen

NEC: Babos, Fernández, Wisgerhof, Zomer, El-Akchaoui, Sibum (Bouaouzan/65), Radomski (Kivuvu/46), Schöne, Davids, v.Beukering, El Kabir

Tottenham Hotspur: Gomes, Gunter, Dawson, Woodgate, Bale, Bentley, Zokora, Huddlestone, O'Hara, Campbell, D.Bent (Lennon/71)

Submitter:  Bron: FOK!sport