Den Ouden: "Blijven geloven in eigen kunnen"

De Graafschap-spits Geert den Ouden kijkt hoopvol uit naar de competitiewedstrijd tegen Roda JC. De ploeg uit Doetinchem kan een overwinning goed gebruiken. De Graafschap zat tegen Sparta (3-3) erg dichtbij de overwinning, maar in de extra speeltijd moesten ze alsnog twee punten afstaan.

"Het verlies tegen Sparta was heel zeer. We hanteerden een prima tactiek en de die pakte goed uit. Iedereen heeft vol overgave gevoetbald en dat resulteert in een 3-1 voorsprong, maar door iets schlemieligs kantelt de wedstrijd en halen we één in plaats van drie punten," aldus Geert den Ouden volgens ELF.

Hij vervolgde: "In een seizoen waarin de ploeg goed draait, kan dat gebeuren. Dan haal je de schouders op en kan er uiteindelijk om gelachen worden, maar voor ons zijn de punten erg belangrijk, dus in die zin moet de wedstrijd tegen Roda JC, waarin voor het gevoel een overwinning te pakken valt, punten op gaan leveren. Pomp er zoveel mogelijk arbeid in, net als tegen Sparta en blijf vooral geloven in eigen kunnen."