Feyenoord beste papieren voor Krul

Feyenoord lijkt de strijd om doelman Tim Krul te winnen. Toch leek sc Heerenveen de club waar Krul naar toe zou gaan aangezien zij de vraagprijs van Newcastle United konden bieden. Ook PSV en Chelsea waren even in beeld. Maar Feyenoord toonde ook belangstelling voor de goalie.

De 20-jarige vertelde aan The Journal dat hij een eventuele transfer naar de Rotterdamse club wel ziet zitten. Ook zei hij dat hij zeker niet voor Chelsea zal kiezen. Psv moest afhaken omdat scout Piet Visser brak met de club, die zou een grote rol spelen bij de overgang naar de Eindhovense ploeg.

De transfer naar Heerenveen is volgens Forzaheerenveen.nl om onbekende redenen afgeketst. De Friese club leek de perfecte kandidaat on Krul over te nemen.

Zaakwaarnemer Søren Lerby zei dat Krul nog aan het kijken is wat de beste aanbieding voor hem is, en dat het pas in augustus duidelijk zou zijn. De jonge doelman staat nog tot half 2011 onder contract bij de Magpies maar lijkt geen toekomst meer te hebben met Steve Harper, Shay Given, en Fraser Forster als goalies. Krul hoeft niet weg bij Newcastle, maar Feyenoord en Heerenveen hebben betere aanbiedingen.


Met dank aan SkirMisch voor een toevoeging.