Calderón: "Geen winteraankopen"

De voorzitter van Real Madrid, Ramón Calderón, heeft aangegeven dat hij niet van plan is in januari nieuwe spelers naar de club te halen. De Madrilenen gaven afgelopen zomer nog ¤118 miljoen uit.

In de afgelopen transferperiode haalde Real in totaal negen spelers. Voor vijf van hen moest geld worden neergeteld, waaronder de Nederlanders Royston Drenthe, Wesley Sneijder en Arjen Robben. Qua spel gaat het de Madrilenen niet voor de wind, maar de Koninklijke staat wel bovenaan in zowel de competitie als Champions League Groep C. Volgens Calderón is er geen versterking nodig, en wil hij naar verluidt zelfs enkele spelers verhuren om te voorkomen dat ze verpieteren op de bank of de tribune.

"Het is jammer dat we afgelopen woensdag niet wisten te voorkomen dat we verloren tegen Werder Bremen", vertelde de preses aan Cadena SER. "Toch zal er niemand gehaald worden in de winter." Calderón bevestigde hiermee wat technisch directeur Predrag Mijatovic eerder al zei. De Montenegrijn meldde dat er niemand gehaald zou worden 'als er niets vreemds gebeurt'.