Manchester wil Tevez definitief overnemen

Sir Alex Ferguson wil Carlos Tévez definitief overnemen van West Ham United. De Argentijn werd afgelopen zomer gehuurd van West Ham United en heeft zo'n indruk gemaakt bij Manchester United, dat de Schotse manager de 23-jarige Tévez graag langer aan de club wil binden.

De huurovereenkomst die begin augustus werd gesloten, loopt na volgend seizoen af. Destijds kwamen beide clubs overeen dat Manchter United vervolgens de mogelijkheid heeft Tévez definitief vast te leggen. Naar verluidt maakt de Londense club dan ongeveer dertig miljoen euro over.

Op de site van 'The Red Devils zegt Sir Alex: "Er is geen twijfel mogelijk over Carlos' toekomst, die ligt namelijk bij ons. Er is al gesproken met zijn adviseur, waarbij we hebben gezegd dat we erg tevreden over hem zijn."

Ferguson vindt de transfersom die naar Londen moet worden overgemaakt geen probleem. "Ik zeg niet om welk bedrag het gaat, maar wij vinden het zeker niet te veel. Hij heeft op iedereen indruk gemaakt met zijn gretigheid. Ik denk dat hij dit seizoen voor vijftien goals zal zorgen en dat zullen allemaal belángrijke goals zijn."