Crewwisselingen oktober

Zoals elke maand brengen we je nu ook op de hoogte van de crewwisselingen op FOK!sport.

Nou, er viel wel het één en ander te vermelden. Allereerst de vertrekkende crewleden, deze maand twee mensen die vertrekken dan wel functies neerleggen. Allereerst ziggyziggyziggy die deze maand aankondigde te stoppen als SA. Gelukkig voor ons blijft hij wel in de crew om historische stukjes en ander nieuws te schrijven. Ook Nuongirl stopt , zowel als nieuwsposter, als SA en ook als PR dame. Inmiddels zijn al deze functies opgevuld. Olga blijft overigens nog wel tijdelijk de voetbalpunten doen.

Dan de nieuwelingen: Niet echt nieuw, wel in een andere jasje: Sj0rSz en Spooky4u. Eerst genoemde neemt de taken van Olga over wat betreft SA-taken. Spooky is de opvolger van ziggyziggyziggy. Beiden veel succes. De PR functie is inmiddels ook opgevuld, sanger zal de honneurs op dat gebied waarnemen. Ook sanger veel succes.

En dan tenslotte ook nog nieuwe nieuwsposters, waar we enorm blij mee zijn. Brandsrus was al eerder sportcrew geworden. Via een sollicitatieronde kwamen daar vier mensen bij namelijk: DerMeister, Dond3r, WEST en Paultjuhhh. Los Royos voegde zich begin november ook nog bij de sportcrew via een open sollicitatie. Ook jullie veel succes.

Submitter:  Bron: FOK!sport