Hutchings ontslagen door Wigan

Chris Hutchings is door Wigan Athletic ontheven van zijn taken als trainer. De Brit stond pas twaalf wedstrijden aan het roer bij de Latics.

Wigan verloor de afgelopen zes duels allemaal, waardoor voorzitter Dave Whelan de beslissing nam om Hutchings te ontslaan. De verloren wedstrijd bij Chelsea (2-0) gaf de doorslag. De laatste overwinning stamt inmiddels uit augustus, toen Sunderland in Wigan werd verslagen. Ook in de League Cup is Wigan er niet meer bij; Hull City was hierin te sterk. Frank Barlow is de tijdelijke vervanger van Hutchings, totdat er een opvolger is gevonden.

"Wigan Athletic meldde vanochtend dat Chris Hutchings met onmiddellijke ingang geen manager van de club meer is", aldus een statement van de club. "Assistent Frank Barlow zal het eerste onder zijn hoede nemen, beginnend met de uitwedstrijd bij Tottenham Hotspur aankomende zondag. De club is Chris enorm dankbaar voor zijn bijdrage aan de succesvol belopen weg richting de Premier League over de afgelopen zes en half jaar."