Van der Wiel en Bakkal bij Jong Oranje

Foppe de Haan heeft zijn selectie voor de oefenwedstrijd met Schotland bekend gemaakt. Nu de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland (3-0) achter de rug is, wordt het vizier op de volgende confrontatie gericht.

Veel spelers, die ook al tegen Estland speelden, zijn wederom van de partij. De Haan voegde Otman Bakkal en Gregory van der Wiel echter aan de selectie toe. De Ajacied miste het duel van gisteren, vanwege een blessure. De speler van PSV is speelgerechtigd voor het Olympisch elftal, ondanks het feit dat hij eigenlijk te oud is. De middenvelder is namelijk in 1985 geboren.

Henrico Drost, Koen Stam en Geert-Arend Roorda zijn niet opgeroepen voor de confrontatie met de Schotten. Aanstaande zondag wordt er nog één speler aan de huidige selectie toegevoegd.


De volledige selectie:
Doel: Kenneth Vermeer (Willem II), Piet Velthuizen (Vitesse)

Defensie: Lorenzo Davids (NEC), Jeroen Drost (SC Heerenveen), Jens Janse (Willem II), Dirk Marcellis (PSV), Gregory van der Wiel (Ajax), Gianni Zuiverloon (Heerenveen)

Middenveld: Otman Bakkal (PSV), Wout Brama (FC Twente), Luigi Bruins (Feyenoord), Kees Luijckx (Excelsior)

Aanval: Nordin Amrabat (VVV-Venlo), Roy Beerens (sc Heerenveen), Royston Drenthe (Real Madrid), Leroy George (FC Utrecht), Evander Sno (Celtic)