Eto'o: 'Benítez niet gesproken'

Samuel Eto'o ontkent ten stelligste dat hij een gesprek met Liverpool-coach Rafael Benítez heeft gehad. De spits van FC Barcelona wordt al enkele weken gelinkt met de Engelse club.

Naar verluidt is de Kameroense aanvaller geïrriteerd geraakt door het feit dat Engelse en Italiaanse media veelvuldig geruchten over het verruilen van clubs verspreiden. Een Engelse bron meldde dat Eto'o met Benítez had gesproken over een eventuele overstap naar Liverpool.

"Het is gewoon een grote leugen", zegt José María Mesalles, de zaakwaarnemer van de international. "Eto'o was maandagavond in België met het nationale elftal van Kameroen. We snappen niet waarom deze verhalen blijven verschijnen. De club weet dat hij tevreden is in Barcelona, en dat hij wil blijven."

Barcelona zelf is nog altijd op zoek naar een spits die Eto'o bij blessures zou kunnen vervangen, nu Javier Saviola zeker vertrekt. Thierry Henry wordt nog altijd gezien als een serieuze kandidaat om het gat dat Henrik Larsson vorig seizoen achterliet op te vullen.