Lazovic wil naar PSV

Vitesse-speler Danko Lazovic lijkt er alles voor over te hebben om een transfer naar PSV af te dwingen. De aanvaller verscheen vanmorgen niet op de training van de Arnhemse club. Lazovic zou zich hebben verslapen.

De aanvaller staat al enige tijd in de belangstelling van landskampioen PSV, maar de Arnhemmers willen op zijn minst negen miljoen krijgen voor de Servische international. PSV is echter niet van plan dit bedrag te betalen voor Lazovic. De spits is nu bang dat de club hem aan een Russische club verkoopt.

"Ik wil niet naar Rusland. Ik wil hier in Nederland blijven. Het is niet mijn probleem als Vitesse geld wil verdienen aan mij. Ik ben blij dat ik hier ben. Ik denk helemaal niet aan een transfer, ik ben alleen bezig met Vitesse", laat Lazovic tegenover Omroep Gelderland weten.

"Ik vind het heel vervelend als nu het beeld onstaat dat ik niet mijn best doe voor Vitesse. ik geef toe dat ik minder speelde de laatste weken, maar dan moet iedereen niet meteen vergeten dat het daarvoor anders was."