Medion sponsor Spyker

Spyker F1 heeft weer een nieuwe sponsor weten aan te trekken. Het Duitse Medion AG zal komende jaren sponsor worden van het Nederlandse team. Medion is in Nederland vooral bekend van de scherp geprijsde elektronica.

Medion AG wil meer marktaandeel in Europa veroveren met elektronica van hoge kwaliteit gecombineerd en lage aanschafkosten. In Nederland verkoopt Medion vooral apparatuur via de supermarktketen Aldi.

Colin Kolles, teammanager van Spyker, is blij met de komst van Medion: "We zijn blij een samenwerking veilig te mogen stellen met Medion, één van de grootste en meest succesvolle technologiemerken. Hun innovatieve IT- en mediaproducten zullen door ons team gebruikt worden om onze prestaties in alle departementen te verbeteren."

Daarnaast is Medion blij de nieuwe Duitse F1-coureur Adrian Sutil verder te kunnen steunen. "We hebben de nieuwe Duitse Formule 1-coureur van Spyker, Adrian Sutil, al gesteund sinds het begin van zijn carrière, aangezien we geloven in zijn uitzonderlijke talent en ambitie. Nu hij is gepromoveerd naar de Formule 1 is het voor Medion een logische stap om partner te worden van Spyker F1."

"Medion heeft de Formule 1 en Spyker F1 nauwlettend gevolgd en we zijn er van overtuigd dat het wereldwijde bereik wat de sport behaald, ons zal helpen onze merkbekendheid en imago te vergroten. De band tussen de Formule 1 en onze producten is sterk en biedt aantrekkelijke mogelijkheden. Formule 1 staat voor innovatie, dynamiek en techniek, wat perfect past bij het imago van Medion."