Real neemt tweede plaats over

Real Madrid heeft gisteravond de tweede plaats in de Primera División veroverd. Uit bij Real Racing won de sterrenformatie met 2-3.

Real domineerde in het stadion van Racing, El Sardinero, en enkele strakke aanvallen zorgden dan ook direct voor gevaar. Na een half uur werd Robinho onderuit geschoffeld in het strafschopgebied, en de penalty was een feit. Linksback Roberto Carlos mocht aanleggen en miste niet.

In de tweede helft ging de Koninklijke vrolijk verder met aanvallen. Roberto Soldado tikte een afgezwaaid schot van Raúl binnen voor de 0-2, en twintig minuten voor tijd maakte Robinho er 0-3 van. Toch gaf de club uit Santander zich niet zomaar gewonnen; Matabuena mocht nog tweemaal scoren.

Door de overwinning staat Real Madrid nu tweede in de Liga. Valencia staat op één punt achterstand, met nog twee wedstrijden te gaan. Real moet nog thuis tegen Villarreal, en uit tegen Sevilla. Valencia speelt nog tegen Atlético Madrid en Osasuna, respectievelijk thuis en uit.

Submitter:  Bron: FOK!Sport