Van Zwam, Vidmar en Petö weg bij NAC

Tony Vidmar, Tamas Petö en Arno van Zwam moeten gaan uitkijken naar een nieuwe club. NAC Breda heeft besloten om niet door te gaan met de drie spelers.

De 31-jarige Petö heeft van de drie spelers de langste staat van dienst bij de club uit Breda. Door verschillende blessures heeft de Hongaarse middenvelder zich in de vijf seizoenen in Bredase dienst echter weinig kunnen laten zien. De 35-jarige Vidmar kwam afgelopen zomer over van Cardiff City, acht jaar geleden speelde hij ook al voor de club uit het MyCom-stadion.

In oktober 2003 werd doelman Van Zwam naar Breda gehaald. De 36-jarige doelman, die met de overgang zijn avontuur bij het Japanse Jubilo Iwata afsloot, was aangetrokken als tweede doelman. Dit seizoen groeide Van Zwam uit tot eerste keus totdat een blessure aan zijn knie roet in het eten gooide.

De verhuurde spelers Adnan Barakat (FC Eindhoven) en Robert Braber (Helmond Sport) zullen eveneens moeten uitkijken naar een nieuwe club. Bart Van Den Eede, die op huurbasis voor NEC uitkomt, gaat terug naaar België. Benny Kerstens, die ook niet kon rekenen op een nieuw contract, tekende gisteren een contract bij RBC Roosendaal.