Colts blijven ongeslagen

De Indianapolis Colts zijn voor de elfde wedstrijd op rij ongeslagen gebleven, zei wisten de Pittsburgh Steelers op eigen terrein de baas te blijven met 26-7.

Met een touchdown op de eerste play van de Colts konden ze zich geen betere start voorstellen. Peyton manning gooide de bal naar Marvin Harrison die uiteindelijk 80 yards liep voor de touchdown.

De Colts is het elfde team dat eerste elf wedstrijden achter elkaar ongeslagen is gebleven en de eerste sinds de Denver Broncos dit deden in 1998. In vier weken tijd hebben de Colts gewonnen van drie grote concurrenten in de AFC, de Patriots, de Bengals en nu dus de Steelers.

Het is het eerste verlies in een uitwedstrijd voor Steelers quarterback Ben Roethlisberger in tien wedstrijden. Hij kon echter niet veel inbrengen in zijn eerste wedstrijd na drie weken afwezig te zijn geweest door een knieoperatie.

De Colts hadden 17 first downs tegen 10 voor de Steelers. In totaal kwamen de Colts 366 yards vooruit op plays, 127 rushing en 239 passing, de Steelers scoorden in totaal 197 yards waarvan 86 rushing en 111 passing.

Het eerste kwart werd geopend door Harrison voor de Colts na een pass van Manning, hierna schoot Mike Vanderjagt een fieldgoal binnen. Hines Ward scoorde in het eerste kwart de enige punten voor de Steelers door een 12 yard pass van Ben Roethlisberger te vangen. In het tweede kwart schoot Mike Vanderjagt twee fieldgoals binnen, één van 48 yards en één van 44 yards.

In het derde kwart kwam de volgende touchdown voor de Colts op naam van Bryan Fletcher na een 12 yard pass van Peyton Manning. De score werd afgesloten in het voerde kwart door Mike Vanderjagt met een fieldgoal.