Henry roept om versterkingen

Thierry Henry wil dat zijn club Arsenal gaat investeren in nieuwe spelers. Volgens de aanvaller mist de Londense club topspelers op de bank. Volgens hem ontbreken er nog altijd een paar belangrijke spelers, zo is bijvoorbeeld voor Patrick Vieira nog steeds geen opvolger gehaald.

"Het belangrijkste dat vergeten is, is dat mensen dachten dat we konden strijden tegen Chelsea, terwijl wij Viera hebben verloren.", aldus de Franse spits. In de Champions League ging het met de ploeg van Arsene Wenger soms nog wel slechter dan in de competitie, maar dat lijkt dit seizoen nu omgedraaid te zijn: "In het verleden vroeg ik me af waarom we het konden in de Premiership, maar niet in Europa. Nu is dat juist andersom."

Henry denkt te weten waar de oorzaak van dit probleem ligt: "Sommige clubs hebben internationals op de bank zitten, of zelfs op de tribune, maar wij niet. Dat is frustrerend."

Op dit moment zijn er veel geruchten over de toekomst van de 28-jarige Fransman, die aan het einde van dit seizoen pas gaat praten over een eventuele contractverlenging bij de Londenaren.