Villarreal doet bod op Henk Timmer

Het Noord Hollands Dagblad meldt zaterdag dat Villarreal serieus interesse heeft in Henk Timmer.

De Spaanse nummer drie van vorig seizoen, die zich deze week wist te kwalificeren voor de Champions League, heeft inmiddels al een bod gedaan op de keeper van AZ.

Eerder maakte rechtsback Jan Kromkamp al de overgang van Alkmaar naar Villarreal. Een vertrek van Timmer zou de club voor grote problemen plaatsen, woensdag sluit namelijk de transfermarkt. Tweede keeper Zwarthoed speelde tot dusverre nauwelijks en het is nog maar de vraag of hij het niveau aankan.

Timmer wil niet reageren op de interesse. Met AZ zit de keeper net in onderhandeling over het openbreken van zijn contract dat nog loopt tot medio 2007. De 33-jarige keeper heeft het naar zijn zin in Alkmaar, waar hij na zijn actieve carrière ook in een andere functie werkzaam kan blijven. De tweede doelman van het Nederlands elftal heeft wel steeds gezegd alleen een vertrek te overwegen naar een topclub.

In april van dit jaar werd Villarreal nog uitgeschakeld door AZ in de strijd om de UEFA-Cup. Hun keeper José Manuel Reina speelt nu voor Liverpool. Over zijn Argentijnse vervanger Mariano Barbosa zijn ze in El Madrigal echter niet te spreken.

Submitter: _4ever_ Bron: NHD/papieren editie