BAR: Geen voorstel aan Williams

Waar er eerder vandaag het bericht was dat het team van BAR Honda een voorstel aan Williams gedaan had in verband met de transfer van Button, wordt dit bericht nu ontkend door de teambaas van BAR, Nick Fry.

Jenson Button eist vooralsnog, net als vorig jaar, een hoofdrol voor zich op in het 'silly season'. Volgens Williams heeft hij een contract bij deze renstal en zal hij volgend jaar voor hun moeten rijden. Aangezien Williams dit jaar een zinkend schip is en volgend jaar een overbruggingsjaar wordt door de éénjarige deal met motorleverancier Cosworth, blijft de Brit liever bij BAR.

Nick Fry zou daarom een voorstel gedaan hebben aan Williams, hij bood geld en de coureur Anthony Davidson, om het wegblijven van Button te compenseren. Dit werd echter later vandaag door Fry zelf tegengesproken. "Ik heb zelf ook de berichten over een voorstel gelezen," verklaart Fry. "Er is echter geen sprake van een voorstel er is zelfs niet met Williams gesproken over een eventueel voorstel," vervolgt de Brit. BAR wil Button graag behouden maar Nick Fry wil benadrukken dat er dus geen voorstel over is gedaan richting het team van Frank Williams.