Einde conflict Powel - FC Den Bosch in zicht

Het einde van het conflict tussen aanvaller Berry Powel en zijn club FC Den Bosch lijkt in zicht. De clubleiding heeft aangegeven dat hij tegen een schappelijke prijs verhuurd mag worden.

Powel raakte in conflict met FC Den Bosch nadat hij als invaller in de wedstrijd tegen FC Twente gewisseld werd. De speler voelde dat als een vernedering en gaf aan niet meer voor FC Den Bosch uit te willen komen.

'Tijdens het eerste gesprek wilde Van der Hoorn geen kant op. Nu verliep het gesprek positief. Het is voor alle partijen het beste als Berry verhuurd wordt. Den Bosch wil de gemaakte kosten terugverdienen, maar de huursom is niet onredelijk hoog. Er hebben al diverse eerstedivisieclubs interesse getoond, dus het komt wel goed', aldus Piet Buter, zaakwaarnemer van Powel.

Voor FC Den Bosch dreigt overigens een forse leegloop. Zo vertrekt Mourad Mghizrat naar FC Emmen, Charlie van den Ouweland naar Roda JC en lijken de gehuurde spelers terug te keren naar hun oude club. Daarnaast is er volop belangstelling voor Koen van de Laak.