Bayern loopt uit op Schalke 04

In de Duitse Bundesliga is Bayern München drie punten uitgelopen op concurrent Schalke 04. Bayern won nipt van Gladbach en Schalke verloor van Stuttgart.

De overwinning van Bayern München kwam met moeite tot stand. De Duitse club die woensdag nog verloor tegen Chelsea was ook tegen het Gladbach van Dick Advocaat niet in goede doen. Pas diep in de tweede helft werd de zege binnengehaald. Ivo Ulich maakte nog wel de 1-0 voor de bezoekers, maar door goals van Scholl en Ballack werden toch de drie punten binnengehaald.

Met de overwinning liep de club uit München uit op Schalke 04. Deze werd in Stuttgart getracteerd op een dikke nederlaag: 0-3.
De ploeg uit Gelsenkirchen had niets in te brengen tegen Kevin Kuranyi. De Duitse international scoorde drie keer.

Het Borussia Dortmund van Bert van Marwijk is aan een zeer goede reeks bezig en mag hopen op Europees voetbal. Uit bij Bayer Leverkusen werd 'op zijn Duits' gewonnen. In de 89e minuut scoorde Sebastian Kehl de enige dus beslissende treffer, 1-0.