Ajax-spelers blij met Blind

Vanuit de spelersgroep van Ajax is positief gereageerd op de aanstelling van Danny Blind als nieuwe trainer. Met name de spelers die hem uit de jeugd kennen reageren opgetogen.

Danny Blind was naast hoofd van de jeugdopleiding ook trainer van de A1 van Ajax. Vanuit die posities kent hij meerdere spelers uit de huidige selectie erg goed. Vooral de jongelingen in de Ajax-selectie reageren dan ook verheugd op het nieuws.

Wesley Sneijder denkt dat Blind wel voor verandering kan gaan zorgen: "Er zal wel wat gaan veranderen. Hij heeft een grote naam als speler. Ik vind het leuk om weer met hem te gaan samenwerken. Ik ken hem nog uit de jeugd, ik heb al twee jaar onder hem gespeeld. Het is een goede beslissing van het bestuur. Met elkaar gaan we de schouders onder Ajax zetten."

Ook aanvoerder John Heitinga reageert tevreden: "Hij heeft een prachtig verleden bij Ajax. Hij weet precies hoe het bij de club aan toe gaat. Ik heb prettig met hem samengewerkt in de jeugd. Ik vind het een goede aanstelling door het bestuur."