Punten ronde 13

Het moment van punten geven voor ronde dertien is gekomen. De KNVB heeft vier wedstrijden uitgesteld in verband met de weersomstandigheden in het eerste weekend van maart. Punten voor deze wedstrijden volgen zo snel mogelijk nadat ze zijn gespeeld.

De gespeelde 14 wedstrijden hebben voor pinnhoofd al 106 punten opgeleverd, wat hem rondewinnaar maakt. Brasil, el_tieskos en denieuweburen wisten de 100 punten net niet te halen. In het algemeen klassement heeft reffie flink moeten inleveren. Jappio heeft de tweede plaats van P8R overgenomen.

Bij de subleagues was #FTR de sterkste met 84 punten. Ze werden gevolgd door Top 25 van vorig seizoen only en Il Mondo. Laatstsgenoemden staan in omgekeerde volgorde aan de top van het algemeen subleagues klassement met respectievelijk 838 en 834 punten. Het gat met de nummer drie, Kukamaestro's, is behoorlijk gegroeid.

De deadline staat ook deze keer weer op een vrijdag, en wel op 18 maart om 18:00 uur. Uiteraard zullen wij proberen de drie wedstrijden die deze week worden ingehaald voor die tijd in te voeren, zodat ook dat budget kan worden gebruikt. Iedereen veel succes met wisselen en tot de volgende keer.

Update
Het is gebleken dat deelnemers met Sjaak Polak in hun team 1 punt teveel hadden gekregen. Dit is inmiddels hersteld en de budgetten zijn uiteraard ook aangepast.

FOK!Managercrew