Prijzen FOK!F1manager

We hebben jullie lang in spanning laten zitten over welke prijzen er dit jaar te verdienen zijn met onze F1manager. Nu kunnen we alvast het grootste deel van het prijzenpakket bekend maken. Informatie over de precieze prijzenverdeling en eventueel over nog een kleine verrassing volgt later.

De volgende prijzen zijn te winnen:

Door Voor Dummies wordt vijf keer het boek Formule 1 voor Dummies aangeboden. Dit boek duikt in de strategie, technologie en de mentaliteit die nodig zijn om een Grand Prix-race te winnen. Elk aspect van een raceweekend wordt in detail besproken, van de training tot de pitstops tot het podium. Compleet met kleurenfoto's bedient Formule 1 voor Dummies zowel de doorgewinterde Formule 1-fan als de thuiskijker op zijn wenken.

Door VIPboeken wordt drie maal het boek Formule Ferrari aangeboden. Formule Ferrari is het eerste officiële boek over het Formule 1-team van Ferrari. Het vertelt het verhaal van het succesvolste team uit de geschiedenis van de Formule 1. De foto's in Formule Ferrari hebben snelheid, Schumacher en Barrichello schitteren en de interviews met onder andere het technische team maken het verlangen naar de volgende race alleen maar sterker.

Daarnaast biedt fangadgets.com enkele zeer mooie prijzen aan. Fangadgets.com is de nummer 1 online fanstore. Het assortiment bestaat o.a. uit fanartikelen voor Voetbal, Formule1, Motorsport, Golf, Tennis en veel meer. Het assortiment bestaat uit meer dan 2000 artikelen. Door fangadgets.com wordt aangeboden:
* twee keer een Modelauto M. Schumacher 1:18;
* twee keer een C. Albers Cap 2005;
* en twee keer een Litho uit 2005.

Naar onze bescheiden mening vormen deze prijzen voor iedere F1manager-deelnemer een mooie stimulans om nog eens extra je best te doen om de top tien te halen. De precieze samenstelling van de prijzenpakketen voor de top tien wordt later nog bekend gemaakt.