Davidson tweede keus voor BAR

Het "Silly Season" is duidelijk weer begonnen. Werd er gisteren nog door de Spaanse media gemeld dat Pedro de la Rosa hoog op het verlanglijstje van BAR staat, mocht Button vertrekken. Vandaag verklaarde teambaas Richards van BAR dat Anthony Davidson bovenaan de lijst staat om Jenson Button te vervangen.

Zaterdag doet de Contract Recognition Board (CRB) uitspraak over het conflict tussen BAR en Williams over hun contracten met Jenson Button. Mocht BAR deze zaak verliezen, dan zal men niet aarzelen om het vrijgekomen racestoeltje aan testrijder Anthony Davidson te geven, aldus teambaas Dave Richards.

"Als onze claim terecht blijkt dan zullen we doorgaan met Button en Sato" zei Richards, "Anders denk ik dat we in plaats van Button met Anthony Davidson aan de slag gaan. Tijdens de vrijdag-tests heeft hij een enorm potentieel ten toon gespreid."

Richards wilde hier echter wel aan toe voegen dat hij er alle vertrouwen in had dat de CRB in hun voordeel zal beslissen. Al deze berichten zijn ook voor David Coulthard slecht nieuws. Hij hoopt ook nog steeds op een zitje bij BAR voor volgend jaar.