Hockeydames winnen ook 3e wedstrijd

Het Nederlandse hockeydames team heeft ook hun derde wedstrijd, tegen Duitsland, met 4-1 gewonnen.

Nederland begon de wedstrijd goed, en na 7 minuten scoorde Maartje Scheepstra uit een strafcorner de 1-0. 6 minuten later scoorde Ageeth Boomgaardt, wederom uit een strafcorner, de 2-0. De Duitse vrouwen kregen in de eerste helft weinig echte kansen en bij de rust stond het 4-0 voor Oranje, Miek van Geenhuizen zorgde voor de 3-0 en na een aanval uit het boekje scoorde Sylvia Karres de 4-0.

In de tweede helft deden de Duitse dames wat terug, door 5 minuten na rust de stand te verkleinen naar 4-1, door een doelpunt van Krienke. In de tweede helft, werd het wel meer een wedstrijd dan in de eerste helft ,waar de Nederlandse dames echt overheersten.