Rivaldo ook in beeld bij Celtic

Rivaldo staat ook in de belanstelling bij Celtic. Coach Martin O'Neill wil niet alleen Jerrel Hasselbaink als vervanger voor Henrik Larsson aantrekken, maar is ook uitermate geïnteresseerd in de Braziliaanse vedette.

'Het liefst houd ik dit soort dingen stil, we zijn immers al aan zoveel namen gelinkt. Maar de waarheid gebiedt te zeggen dat als iemand van het kaliber Rivaldo beschikbaar komt, dan moet je wel geïnteresseerd zijn', aldus O'Neill.

O'Neill is op zoek naar speler die direct beschikbaar is. De 32-jarige wereldkampioen lijkt daarom een goede optie. Of hij naar Celtic komt is nog onzeker. 'Ik zou er geen weddenschap voor willen afsluiten, want het lijkt mij een zeer lastige klus. Maar hij is een klassespeler, die we graag zouden willen kopen.'

Er zijn echter meer clubs die wel trek hebben in de kwaliteiten van Rivaldo. Sinds hij zijn contract bij het Braziliaanse Cruzeiro inleverde, is hij in verband gebracht bij een groot aantal clubs, van River Plate tot Bolton Wanderers. Rivaldo, die eerder bij Barcelona en AC Milan speelde, heeft echter nog geen keuze gemaakt.