Verstappen dreigt met rechter

Het management van Jos Verstappen dreigt naar de rechter te stappen als Jordan en Trust een contract afsluiten.

Volgens de juridische adviseurs van Jos Verstappen heeft hij een exclusief contract met Trust. Ze claimen dat Trust tot het einde van 2006 alleen actief mag zijn in de autosport als Verstappen daarbij betrokken is. Er is al een juridische brief naar Eddie Jordan gestuurd om hem hiervan op de hoogte te stellen.

Een contract tussen Jordan en Trust zou in strijd zijn met de overeenkomst die Verstappen met Trust heeft. Rothengather, de manager van Verstappen, wil er niet te veel over uitweiden: "Ik kan slechts bevestigen dat er in het begin van de samenwerking een schriftelijke afspraak is gemaakt met Michel Perridon (van Trust)."

Perridon reageerde woest en ontkent het bestaan van zo'n contract met Verstappen: "Ik heb nooit een contract met Jos gesloten. Destijds heb ik alleen een overeenkomst met Paul Stoddart van Minardi getekend. Ik vraag me af wat hen bezielt. Ik heb Jos op alle mogelijke manieren geprobeerd te helpen zijn carrière in de Formule 1 voort te zetten. En als dat niet lukt, dan krijg je stank voor dank en wordt gedreigd met een rechtszaak."