Hoop explosies in trailer Steel Fury: Kharkov 1942

Uitgever Lighthouse Interactive heeft een trailer vrijgegeven van de tanksimulatie Steel Fury: Kharkov 1942. Hierin krijgen we wat duidelijker te zien hoe de gameplay in elkaar zit. Het rondrijden, laden van je geschut en verwoesten van je vijanden en de omgeving.

Steel Fury is inmddels te koop in de Lighthouse Interactive Shop en zal vanaf 5 december ook te downloaden zijn. Binnenkort kun je een review verwachten op FOK!games.



Steel Fury: Kharkov 1942 is gebaseerd op de real-life events die van 12 mei tot 28 mei in 1942 plaatsvonden. Deze betekenden voor het Rode Leger het gevecht van hun leven. Tijdens een Duitse counterattack die op 17 mei werd ingezet, werden drie Sovjet legereenheden omsingeld en gedwongen om een gevecht te leveren dat tegenwoordig bekend staat als de "meat grinder". Tussen het monsterlijke geweld van tanks, andere militaire voertuigen en het verdovende lawaai van oorlog in zullen spelers het bittere verlies van kameraden tijdens een gevecht en de opwinding na een overwinning meemaken.