Exclusieve DLC voor PS3 versie Mirror's Edge

Mirror's Edge is een nieuwe game van EA waarin je in een futuristische stad het moet opnemen tegen de heersende macht. Het einige wat je daarvoor mee krijgt is de lenigheid en vindingrijkheid van jouw personage in een wereld waarin "parkour" centraal staat. Een tijdje gelden kwam het gerucht naar boven dat de versie voor de Playstation 3 eerder in de winkels zou liggen dan de versie voor de Xbox 360 en de PC. Dit gerucht blijkt niet waar te zijn, maar toch krijgen mensen met een Playstation 3 iets meer dan de mensen met een Xbox 360.

Er zal namelijk exclusieve downloadable content verschijnen voor de Playstation 3. Deze zal nadat de game verkrijgbaar is beschikbaar zijn via het Playstation Network. Dit komt omdat Sony een exclusieve deal heeft met EA omtrent deze titel.

The game is multi-platform, although PlayStation has an exclusive marketing agreement with EA regarding the title, and exclusive downloadable content will be offered on the PlayStation Network.

Wat deze DLC in gaat houden is nog niet bekend. Blijf FOK!games in de gaten houden, want zodra wij meer weten, zullen we het jullie zo snel mogelijk laten weten.


krijgt exclusieve DLC