Zoek de vliegtuigbom in Flower, Sun And Rain

In 2001 verscheen in Japan de adventure Flower, Sun And Rain op de PS2. Het spel was ontwikkeld door Goichi Suda, ook wel bekend als Suda51. Je kent hem misschien van Killer7 en No More Heroes, maar hij heeft nog veel meer games gemaakt waarvan de meesten echter nooit buiten het land van de rijzende zon zijn verschenen. Na het internationale succes van deze beide games kreeg hij veel verzoeken van fans om zijn eerdere games ook buiten Japan uit te brengen. Rising Star Games komt de fans tegemoet door in oktober Flower, Sun And Rain op de DS uit te geven.

Flower, Sun And Rain is een adventure over Sumio Mondo, een man die er zijn beroep van heeft gemaakt om kwijtgeraakte dingen te zoeken. Op het eiland Lospass moet hij een vliegtuigbom vinden en onschadelijk maken. Hij wordt op weg naar het vliegveld echter afgeleid door mensen die hem vragen hun spulletjes te zoeken, en het vliegtuig vertrekt met de bom nog aan boord, om vervolgens op het eiland neer te storten. Als Sumio de volgende ochtend wakker wordt, ontdekt hij dat deze vreselijke gebeurtenissen nog niet hebben plaatsgevonden. Op een GroundHog-achtige manier beleeft hij steeds opnieuw dezelfde dag, en moet hij de explosie zien te voorkomen voordat hij knettergek wordt.

Goichi Suda is blij voor ons: "Het is geweldig dat Europese gamers straks Flower, Sun And Rain kunnen gaan spelen. Al mijn creaties zijn een tikkeltje bizar en onverwachts, en dit spel is geen uitzondering!"




Submitter:  Bron: http://