Twee tieners vermoorden 7-jarige met Mortal Kombat moves

Twee tieners (een jongen en een meisje van 16 en 17 jaar oud) uit Jamestown, Colorado worden ervan beschuldigd een meisje van zeven te hebben vermoord met behulp van bewegingen die ze kennen uit Mortal Kombat. We hebben in het verleden allemaal wel eens de beroemde 'GET OVER HERE' of uppercut nagedaan, maar dit verhaal verliep wat grimmiger.

De politie vertelde dat de twee tieners aan het babysitten waren op het halfzusje van één van de twee toen ze begonnen met het aanvallen van het kleine meisje. Het meisje werd vervolgens geschopt, geslagen en gebodyslammed totdat ze uiteindelijk bewusteloos raakte en stopte met ademen.

De tieners probeerden tevergeefs nog het meisje te reanimeren maar het mocht niet baten. Toen hen werd gevraagd waarom ze doorgingen nadat het meisje aangaf dat ze moesten ophouden, reageerden ze met "I don't know; I was drunk".

Een autopsie toonde aan dat het meisje een gebroken pols had, meer dan twintig blauwe plekken, een zwelling in de hersenen en bloedingen in haar nekspieren en ruggegraat. De tieners riskeren ieder een celstraf van 48 jaar.