Relaxed typen met een USB-toetsenbord voor je Wii

Logitech heeft aangekondigd dat hun Classic Keyboard 200 compatibel zal zijn met de Nintendo Wii.

Laurent Fischer, Europese Marketing Director van Nintendo verklaart: "We zijn erg blij dat Logitech Wii ondersteunt en het schept ons veel genoegen dat zij Wii-bezitters van nog een compatibel toetsenbord voorzien, Logitech is de ideale partner om Wii-bezitters van een volgende nieuwe ervaring te voorzien, waarbij het gebruik en plezier van het Wii-systeem gemaximaliseerd worden."



"Het Logitech Classic Keyboard 200 voegt extra waarde toe aan de totale Wii-belevenis. Consumenten kunnen nu genieten van de voordelen van het hebben van een toetsenbord, waardoor ze eenvoudiger berichten kunnen intypen op het Wii-prikbord en tekst in kunnen voeren in het internetkanaal." aldus Bruce Lancaster, vice-president van Logitechs spelafdeling.

Wil je het Classic Keyboard 200 gebruiken met de Wii, dan zal je wel eerst de meest recente versie, versie 3.1, van het Wii-menu moeten installeren.

Vanaf begin november zal het Logitech Classic Keyboard 200 zowel in Europa als in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn.