Eerste downloadbare content voor Forza 2

Vanaf heden kun je de eerste packs voor Forza 2 downloaden op Xbox Marketplace. Het gaat om de "Nissan Tournament Pack" en een nieuwe auto. De Nissan pack wordt gesponsord door autofabrikant Nissan en bevat een Sentra SE-R, een Altima en een 350Z. De eenzame andere nieuwe auto is een Peugeot 908.

De auto' s van Nissan zijn gratis te downloaden, de Peugeot kost echter 50 punten. Bijzonder is dat dit de eerste auto uit de R1 klasse is die je kunt beschilderen.

Aan de release van deze pack heeft Nissan ook nog een prijsvraag gekoppeld. De bedoeling is een Nissan Sentra SE-R zo mooi mogelijk te customizen en deel te nemen in een groot online tournament dat op 18 augustus begint. De winnaars kunnen een trip naar de LA Auto Show winnen waar ze het tegen elkaar zullen opnemen.

De makers van Forza 2 verwachten dat in de toekomst meer autofabrikanten autopacks zullen sponsoren zodat je je online garage gratis flink kunt uitbreiden. Daarnaast zei Che Chou, werkzaam bij Turn 10, op het forum NeoGAF dat deze pack slecht de eerste druppel is. In de toekomst mogen we meer auto's en banen verwachten.